SHAHBA TILBURG

SHAHBA TILBURG Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 910 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shahba Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 12:56 Superlekker kip en rijst gnami, gnami, om te smullen. dankjewel Shabba!
29 jun 2022 om 19:48 Lekkkerrrrrrrrr
29 jun 2022 om 8:38 Eten was heerlijk, kip mals. Patat goed warm, niet sloppig. enige min punt is dat ze mijn drinken waren vergeten.
28 jun 2022 om 22:35 Altijd heerlijk eten!
26 jun 2022 om 21:56 Not delivered
26 jun 2022 om 21:37 first time ordering. The food is really delicious. The portions are fair for their prices. I asked no onion in my dishes cause I cannot eat it and unfortunately there was onion, so please read the comments next time :-) Nevertheless you get 5 stars
25 jun 2022 om 15:22 Keurig op tijd, erg lekker.
24 jun 2022 om 19:58 Heerlijk zoals altijd zeker een aanrader
23 jun 2022 om 14:05 Perfect zoals altijd!
21 jun 2022 om 7:38 Heerlijk malse kip onder andere
15 jun 2022 om 20:45 Super goed eten, sappig vlees en heerlijke Syrische hapjes. De knoflooksaus is echt the best
15 jun 2022 om 12:53 De durum was goed, daar valt niets over te zeggen. Maar de krokante kipfilet 3x zijn gewoon 3 kipcorns... ik vermoed dat de bites kipnuggets zijn. Dit kun je geen kipfilet noemen. Ook bijzonder aioli ipv knoflooksaus erbij