SHAHBA TILBURG

SHAHBA TILBURG Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1012 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shahba Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 10:34 Goorste kapsalon en durum die ik ooit heb gegeten. nooit meer.
20 sep 2022 om 22:10 Heerlijk! Zo'n fan van de Fattoush
20 sep 2022 om 10:42 Dit unieke smaak is nergens te vinden behalve bij Shahba, en niemand kan het maken behalve Chef Samir
18 sep 2022 om 22:58 Ik had de Shish Kawouk en ik durf wel te zeggen dat deze dish in de absolute top van thuisbezorgd Tilburg zit (en ik bestel me wat af). Mijn god wat lekker. Met heerlijk en kruidig flatbread, zachte en frisse Syrische knoflooksaus. Banger.
18 sep 2022 om 1:04 Top eten!
15 sep 2022 om 19:12 Vriendelijke bezorger. Normaliter is het altijd geweldig, vandaag echter ziek geworden van de kip. Op zich wel jammer want 9 van de 10 x is het top.
14 sep 2022 om 21:01 Vriendelijke bezorger! De kip was een beetje flauw, de rest was ‘om point’. Een tip om de eetbakjes goed te sluiten. De helft van de saus lag in het tasje.
14 sep 2022 om 13:21 HEERLIJK, zoals altijd! Snel bezoegd, vriendelijke medewerker en het eten lekker warm en goed verpakt. De hotwings zijn echt een aanrader!
12 sep 2022 om 2:44 Zoals gewend
11 sep 2022 om 19:31 De bezorger had wat wild gereden denk ik, al het eten lag overhoop en lekte. Eten was ok, maar niet geweldig.
9 sep 2022 om 20:26 Zoals gewend
8 sep 2022 om 20:21 2de keer besteld, echt erg goed eten. Communicatie moeten ze in verbeteren maar het eten is echt smullen.